Blom's slagerij

Blom's slagerij

Afbeelding

Vers vlees bij Blom's Slagerij

Eigen rundvlees

Doordat wij eigen koeien houden, hebben wij het complete proces in eigen hand. Van weiland tot in de toonbank. De vrouwelijke vleeskoeien, o.a. dikbil, worden in eigen slachterij achter de slagerij geslacht en uitgebeend. Daarna wordt een deel van dit vlees verder verwerkt in eigen worstmakerij tot onze ambachtelijke specialiteiten.

Regionaal varkensvlees

Door het varkensvlees uit de regio te halen hebben de dieren geen stress van het (lange) vervoeren. In eigen slachterij worden de dieren door gediplomeerde slagers geslacht, op verantwoorde wijze. Het vlees uit eigen slachterij verwerken wij in onze worstmakerij met vakkennis tot de lekkerste producten.

Lamsvlees

Voornamelijk in de zomer bieden wij ook lamsvlees uit eigen slachterij, het perfecte seizoen voor lamsvlees. Optimaal om te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn, thijm, salie of munt.

Rosé kalfsvlees

Het kalfsvlees in de toonbank komt uit eigen slachterij. Het vlees is erg mals en zacht van smaak.

Wild en gevogelte

Het wild en gevogelte assortiment is bij ons op bestelling leverbaar.
Blom's Slagerij

Noard 115
8711 AD Workum

0515-541354

KVK 01008495
BTW

Openingstijden

Ma t/m vr 08.00 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur
Zondag gesloten


Over ons

In Blom's Slagerij is inmiddels al de vijfde generatie slagers te vinden! Een echte slagersfamilie dus. De passie proeft u terug in de het vlees. Dit is ook gebleken tijdens de vakwedstrijden waaraan mee is gedaan; Blom's Slagerij is meerdere malen uitgeroepen tot kampioen van Nederland!

In de eigen slachterij worden de dieren geslacht, waarna in eigen worstmakerij verwerkt tot de lekkerste producten, zoals de Friesche droge worst.