![]() Blom's slagerij |
Doordat wij eigen koeien houden, hebben wij het complete proces in eigen hand. Van weiland tot in de toonbank. De vrouwelijke vleeskoeien, o.a. dikbil, worden in eigen slachterij achter de slagerij geslacht en uitgebeend. Daarna wordt een deel van dit vlees verder verwerkt in eigen worstmakerij tot onze ambachtelijke specialiteiten.
Door het varkensvlees uit de regio te halen hebben de dieren geen stress van het (lange) vervoeren. In eigen slachterij worden de dieren door gediplomeerde slagers geslacht, op verantwoorde wijze. Het vlees uit eigen slachterij verwerken wij in onze worstmakerij met vakkennis tot de lekkerste producten.
Voornamelijk in de zomer bieden wij ook lamsvlees uit eigen slachterij, het perfecte seizoen voor lamsvlees. Optimaal om te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn, thijm, salie of munt.
Het kalfsvlees in de toonbank komt uit eigen slachterij. Het vlees is erg mals en zacht van smaak.
Het wild en gevogelte assortiment is bij ons op bestelling leverbaar.
Ma t/m vr | 08.00 - 12.30 uur |
13.30 - 18.00 uur | |
Zaterdag | 08.30 - 12.30 uur |
13.30 - 16.00 uur | |
Zondag | gesloten |
In Blom's Slagerij is inmiddels al de vijfde generatie slagers te vinden! Een echte slagersfamilie dus. De passie proeft u terug in de het vlees. Dit is ook gebleken tijdens de vakwedstrijden waaraan mee is gedaan; Blom's Slagerij is meerdere malen uitgeroepen tot kampioen van Nederland!
In de eigen slachterij worden de dieren geslacht, waarna in eigen worstmakerij verwerkt tot de lekkerste producten, zoals de Friesche droge worst.