Blom's slagerij

Blom's slagerij

Afbeelding

Eigen worstmakerij

Uit eigen worstmakerij komen de lekkerste worstsoorten. Vrijwel het gehele (worst-)assortiment produceren wij zelf. In het assortiment u onder andere leverworst, kookworst, grillworst en zeeuws spek.

Het spek van Blom's Slagerij is wereldberoemd in Friesland. Vet spek met veel vet en vlees. Om uw vingers bij op te eten!

De Friesche droge worst is een echte specialiteit van de slagerij. De worst is ongerookt en gekruid met onder andere kruidnagel.

De rookworsten worden in verschillende smaken geproduceerd: fijn, grof en rund. Voor ieder wat wils! Deze worsten zijn meerdere keren bekroond bij nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad.

Ook onze leverworstsoorten zijn al meerdere keren bekroond!


Onze huisgemaakte vleeswaren zijn heerlijk op brood of op een hapjesplank. Wij maken eventueel de hapjesplank al voor u klaar, zodat u er direct van kunt genieten met uw visite.
Blom's Slagerij

Noard 115
8711 AD Workum

0515-541354

KVK 01008495
BTW

Openingstijden

Ma t/m vr 08.00 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur
Zondag gesloten


Over ons

In Blom's Slagerij is inmiddels al de vijfde generatie slagers te vinden! Een echte slagersfamilie dus. De passie proeft u terug in de het vlees. Dit is ook gebleken tijdens de vakwedstrijden waaraan mee is gedaan; Blom's Slagerij is meerdere malen uitgeroepen tot kampioen van Nederland!

In de eigen slachterij worden de dieren geslacht, waarna in eigen worstmakerij verwerkt tot de lekkerste producten, zoals de Friesche droge worst.